ELAZIĞ / MERKEZ - Aksaray Anaokulu

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI

Millî Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİNin talimatıyla bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için okullarımızın tüm kademelerinde "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" düzenleniyor.

Karne öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek olan Dönem Sonu Faaliyet Haftası, resmî ve özel tüm okullarda, "kış şenliği" havasında gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanlığınca okullara gönderilen faaliyet planı ve etkinliklerle öğrencilerin dil bilgisel ve hitabet yeteneklerini geliştirmesi, yeteneklerini sergileme fırsatı bulması, paylaşmanın önemini kavraması, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrenmesi, bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler yaşaması, keyifli vakit geçirmesi ve bunlarla beraber okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görmeleri hedeflendi.

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında "Bilgi Yarışması ve Kelime Oyunu", "En Sevdiğini Paylaş" ,"Yetenek Paylaşım Saati", "Görsel Sanat, Bilim ve Spor Saati" , "Sosyal Sorumluluk Saati" , "Komedi Saati" ve "Oyun Saati" etkinlikleri ile " Yarı Yıl Gösterileri" düzenlendi. Uygulanan etkinliklerle öğrencilerimiz hem eğlendi hem de sosyal gelişimleri yönünden birçok deneyimler kazandı.

23-01-2024

23-01-202423-01-202423-01-2024